söndag 3 maj 2009

Bob Dylan... och True Blood?

Jodå. Bob Dylan promotear säsong 2 av True Blood - se trailern hos Bookspot Central. Dvs, hans nya låt "It hurts so good" används för att promotea säsong 2 av True Blood, men jag har svårt att tänka mig att någon gör något med någon av Dylans låtar som han inte har godkänt. Vilket i sin tur vill säga: Huh?!?

Frågorna hopar sig. Förhoppningsvis kan man väl hoppas att det bara är del av Bobs pågående Southern gentleman-sittin' on the porch-stil. Om det inte är det: gillar han faktiskt True Blood? Och i så fall: har han läst böckerna? Tycker han isåfall att det är okej att ha unge herr Skarsgård som Eric och att låta Jason ha en huvudsakligen mycket naken huvudroll? Eller: är kanske säsong mycket bättre än det jag sett av säsong ett?

Eller också ligger det helt enkelt mer än vi trodde bakom låtrader som "She said that all the railroad men / Just drink up your blood like wine"? Om Lord Byron kan vara vampyr så kan ju Kung Dylan. Och då vill han väl stöda sådant som visar att vampyrer kan finnas i verkligheten och rentav kan vara schyssta snubbar ibland. Jepp, så måste det vara.

Mysko är det i vilket fall. Men en rätt snygg trailer, om man bortser från skådisarna.

3 kommentarer:

snowflake sa...

Yay! Bob har fler strängar på sin lyra än jag visste om. :-)

Och jag gillade True blood - mycket.

Anonym sa...

Pssssssstttt...

Den här storkäftade fågeln tänker viska i ditt öra...

"Wet Moon 5: DONE!!!! as of 1:30am last night when i hit the upload button. ahhh." man citerar självaste lurken (ross campbell)


http://www.bokus.com/b/9781934964255.html?pt=search_result&search_term=ross%20campbell

Förhandstitt på hans deviantart!

man ber om ursäkt för att man är helt och hållet off topic, men viktiga nyheter kräver sin tribut!

Var är luktsaltet, jag känner mig yr!

lazy sa...

Jo, han har ju väldigt många strängar, så jag borde inte blivit så överraskad egentligen. Men jag kan inte låta bli att tycka att True Blood är väldigt, väldigt felcastad (jämfört med hur personerna ser ut i mitt huvud).