tisdag 12 oktober 2010

Bokar kan vara farliga.

Ja, se bara: i Pildammsparken hittade jag den här boken som fångat inte mindre än fyra stackare och håller dem inspärrade; man ser bara deras ansikten. Men å andra sidan är det förstås mycket möjligt att de förtjänade det. Bokar vet nog vad de sysslar med?
Och i Stenshuvud nationalpark fanns den här snubben som förvandlats till en bok. Av en svartsjuk dryad? Man ser fortfarande tydligt hans torso och t o m navel.


(Klicka för större bilder.)

4 kommentarer:

Bokomaten.. sa...

Hehe, och i Bokskogen måste det krylla av ondskefulla bokar.. kanske en armé av fångade picknick-beivrare som står där, för..trädade..

lazy sa...

Förträdad är ett utmärkt ord :D

The Mad Swede sa...

Kommer osökt att tänka på den charmanta filmen How Harry Became a Tree, med Colm Meaney i titelrollen. En av de snyggaste lågbudgetförvandlingar jag sett.

Kusin-mineral sa...

Var ute och gick i skogen häromdagen och den var helt DÖD. Alltså, den saknade själ. Ungefär som när folk säger att vissa människor i deras omgivning dränerar dem på energi. DET har hänt den skogen. I naturreservat helt själlöst; ett steg utanför och det kändes som om skogen var asförbannad.
Så det kanske snarare är de snälla människorna som har blivit upptagna av trädet. Och någon som är riktigt snäll som hedrats med att bli ett träd. Kanske?